Oblíbené produkty
Košík je prázdný
Obchod Hraček

Ochrana osobních údajů

ZASÍLÁNÍ OBCHODNÍCH SDĚLENÍ A UKLÁDÁNÍ COOKIES


1/ Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího. Pro odhlášení ze zasílání obchodních sdělení napíše kupující na info@obchodhracek.cz žádost o ukončení, poté bude prodávajícím vymazán z evidence a již nebudou kupujícímu zasílána žádná obchodní sdělení od prodávajícího.

2/ Kupující souhlasí s ukládáním cookies na jeho počítač. V případě, že je nákup na webové stránce možné provést a závazky prodávajícího z kupní smlouvy plnit, aniž by docházelo k ukládání cookies na počítač kupujícího, může kupující souhlas podle předchozí věty kdykoliv odvolat.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1/
Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, v platném znění. Uzavřením kupní smlouvy kupující souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po splnění smlouvy.

2/ Tyto údaje jsou plně zabezpečeny a nebudou poskytovány žádné třetí osobě s výjimkou, kdy je poskytnutí údajů (jméno a příjmení, adresa, email, telefon) nezbytnou podmínkou doručení zboží. Veškeré smlouvy jsou po svém uzavření archivovány prodejcem v elektronické formě a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu TOMTOYS LIMITED a zasílateli TOMTOYS LIMITED organizační složka.

3/ Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů. 

4/ Kupující je povinen své osobní údaje uvádět správně a pravdivě a je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

5/ Kupující má právo písemně (emailem na info@obchodhracek.cz nebo na korespondenční adresu TOMTOYS LIMITED organizační složka) požádat, aby jeho údaje byly vymazány z evidence prodávajícího.

6/ Kupující má přístup ke svým osobním údajů a má právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům.

 

APEK Asociace


Obchod Hraček
Doručení do dvou dnů, kdekoliv po ČR
Obchod Hraček
Rádi Vám odpovíme na Vaše dotazy
Obchod Hraček
S námi ušetříte!
Obchod Hraček
Obchod Hraček
Přihlášení
E-Mail
Heslo

Zapomenuté heslo: [ Získáte zde ]

potvrzení